Tack för fin respons

Från djupet av mitt hjärta...ett stort Tack!❤ för fint mottagande.
Namaste'
Skogshjärta

 "Hej Ann-Catrin, ledsen att jag inte återkopplat tidigare, men det var verkligen ovärderligt samtal du hade med Hurricane. Veterinären hade andra åsikter, men när jag bytte veterinär så visade det sig vara precis som hästen sagt. Tack. Nu hoppas jag bara att hon kan bli helt frisk"

 ❤️ 

 

"Hejsan! Du ville ha en uppföljning av en kontakt jag hade med Dig i början av december ang. ett litet problem vi hade med vår katt Gunnar. Han var inte så snäll mot vår honkatt vi hade i familjen.

Efter vårt samtal har han blivit en väldigt annorlunda katt på ett positivt sätt. Han är mer social med oss och de andra djuren här. Upplevs mer lugn och harmonisk. Han har verkligen blivit en prins, som han sa att han ville bli kallad. 

Jag är glad att samtalet till dig kunde vara en vändning för oss alla. Tack så mycket. 🥰 hälsningar Katarina" 

❤️

 "Hej! Jag vill bara återkoppla och TACKA dig för att du hjälpte mig med Viggo! Du meddelade att han ville bli undersökt och ta prover- jag gick direkt till veterinären som tog prover, röntgade och Viggo var lugn o samarbetsvillig hela undersökningen- viket han aldrig varit tidigare! Och mycket riktigt- han har fått diagnosen Cushings syndrom och får nu medicin sedan några dagar. Jag kan redan märka förbättring. Jag ringer dig igen om några veckor för att kolla läget igen😊. Åter TACK🙏🙏

Bästa varma hälsningar Cecilia o Viggo"

❤️

"Varmt tack för samtalet. Det kändes fantastiskt. Blev djupt berörd. Återkommer gärna till dig för ny tid.

Kram Eva"

"Tusen tack för ett trevligt samtal igår angående Ella. Du har nog hjälpt henne hitta hem för i morse kom hon när jag kallade. Jag är så glad.  Hon var inte särskilt hungrig så möss hade hon nog ätit som du sa eller var hon nu hittat mat. Hon har ju varit borta en hel vecka. Du är för duktig. Kommer att rekommendera dig. Skickar massor av kramar till dig för hjälpen."

❤ 

"Har varit på målarkursen denna helg. Det var så spännande att se "mig själv" växa fram. Tack för en en mysig och givande helg. Kram 

Lena" 

❤️

"Ja, nu har jag varit på målarkurs hos AC.
VILKEN resa det var, wow. Fantastiskt. Vad bra det var och se min utveckling i måleriet. Jag är så nöjd. Och för att inte glömma bort de andra som var med, tack ni med.
Tack AC ❤️

Carina"

❤️ 

 

"Hej Ann-Catrin och tack så hemskt mycket för idag 🙏 Var helt underbart att prata med Sune och Einar ❤ Du har en stor gåva. Tänkte skicka dig lite bilder på det du beskrev.

J"

"Tack för swishen och ett bra samtal😊 Du verkar otroligt seriös och du fångar in saker som jag känner stämmer på allting. Jag fick återigen bekräftat av dig att han mådde bra innan, och det var det jag behövde höra 💕 Dig kommer jag att rekommendera.

 

Tack ❤

Mvh Anna"

"Hej och tack för din hjälp igår! Goda nyheter: Under natten/fram på morgonkvisten vaknade jag av att en katt låg vid min huvudkudde och knuffade på mig. Efter sju nätter på vift känns det fortfarande overkligt men nu har vi gosat med varandra i fyra timmar och jag börjar inse att Livet är underbart, magiskt och smått fantastiskt igen ❤

V."

"Hej och tack än en gång! För en månad sen var jag förkrossad och famlade i mörkret efter att vi avlivat vår hund. Efter samtalet med dig vände det direkt! All smärta och all ledsen sorg bara försvann. Klart jag sörjer och saknar honom fortfarande, men inte på det där jobbiga och tunga sättet.

TACK, du är en ängel "

 

"Hej! Har så länge tänkt skriva o tacka för den magiskt vackra målningen och det otroligt fina brevet jag fick av dig. Det betydde mycket för mig! 

Önskar dig en underbar Jul o

Ett Gott Nytt 2019

Mvh Maria"

 

"Tusen tack för hjälpen  🙏  Morran har kommit hem! 😺"

"Hej Ann-Catrin!

Målningen kom idag ❤❤ Vilken magi!  Tack så jättemycket.

Ljus och kärlek till dig 💕

Mvh Håkan"

 

"Hej söta ❤️ Din sida är helt underbar, och du målar så vackert. Längtar eter att få hem min målning :) Kram på dig. Vi ses snart 

Lena "

 

"Tackar for å jobba med deg på

Gaiagaarden.com Messan. :-)

Helsan Stian Store Sol og Kaja Jamina Frøyen (lille måne)

Stian "

❤️. 

"Hej Ann-Catrin! Ville tacka för en givande och trevlig kurshelg på Brushöjden!! Hoppas vi ses snart igen! Kram!  

Barbro" 

❤️