Healing

Jag erbjuder healingbehandlingar i Östmark, Värmland, bokas på tel: 073-8965997

Även Distanshealing (400:-) med uppföljande samtal på telefon.

Jag har 30 års erfarenhet av distanshealing och för drygt 25 år sedan började jag lägga händerna direkt på den behövandes kropp.
Healingen har varit en stor del av min andliga och även mediala utveckling. Min andliga guide och lärare har hela tiden varit vid min sida och är fortfarande aktiv, så oerhört kärleksfull och ödmjuk. Han är min allra bästa lärare. 
Under åren har jag också genomgått en mängd kurser och utbildningar inom olika healingmetoder - andlig healing - indiansk healing - reikihealing - trancehealing - kristallhealing, mediumutveckling, alternativmedicin...

Jag har haft lyckan att möta lärare som varit genuina i sin kärlek och ödmjukhet och osjälviskt samarbetat med de andliga sfärerna. 
Dessa har en speciell plats i mitt hjärta.
 
Jag blev Reiki Master/Teacher 1998. Min lärare var andliga mediet och pastor i spirituella kyrkan i Wales, Laurence Harry, som ansågs vara en av världens bästa spirituella medium. Laurence blev en mycket kär vän som besökte Sverige många gånger under nittiotalet. Senare emigrerade han till Canada. Laurence gick Reiki Master/Teacher hos William Lee Rand.

Kinesiologikurs 
Psykokinesiologikurs
Dessa kurser gick jag 2001 för Monika Drewes, präst och lärare inom flera alternativa behandlingsmetoder bl. a. Kinesiologi och psykokinesiologi.
 
Trancemedium och trancehealing för Jennifer Mackenzie
Mediumutveckling för Iris Hall

 

Kommentarer

17.09.2015 09:20

Carina Hansson

Vilken bra sida som upplyser mycket om det du gör. Vackra tavlor